Naar overzicht

Belgischestraat en Kramerstraat

Zaandam

Over dit project

70 woningen aan de Belgischestraat en de Kramerstraat in Zaandam voldoen niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. De technische kwaliteit van de woningen is onvoldoende, ook zijn de funderingen matig tot slecht. Daarom sloopt Parteon deze woningen, om ruimte te maken voor nieuwe, sociale huurwoningen. 


In de Belgischestraat slopen wij 40 woningen, in de Kramerstraat zijn dit er 30. Het gaat om de volgende adressen:

- Belgischestraat 14 t/m 44 (even) en 5 t/m 51 (oneven)
- Kramerstraat 14 t/m 40 (even) en 27 t/m 57 (oneven)

Nieuwbouw

Op de plaats van de woningen bouwt Parteon 70 nul-op-de-meter woningen voor de sociale verhuur terug. Dit zijn woningen met een warmtepomp en zonnepanelen. ERA Contour is door Parteon geselecteerd om de nieuwbouw te realiseren. 

Bewoners

Huurders van de genoemde woningen krijgen voorrang bij het zoeken naar een nieuwe huurwoning. Inmiddels hebben bijna alle huurders een nieuwe woning gevonden. De  complexbeheerders van Parteon houden extra toezicht in de wijk.

Altijd op de hoogte

Parteon heeft GP Groot uit Heilo geselecteerd om de sloopwerkzaamheden uit te voeren en het terrein 'bouwrijp' te maken, dat wil zeggen: klaar voor nieuwbouw. De huidige status van het project is te volgen via de BouwApp (te downloaden in de AppStore of via GooglePlay). Daar gaat u naar 'projecten' en selecteert u 'Sloop Kramer- en Belgischestraat te Zaandam'. Voeg vervolgens het project toe aan uw favorieten in de app, zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie

Heeft u een vraag over dit project? Neemt u dan contact op met de projectleider, Henk Hagedoorn, via (075) 627 50 00 of infoparteonnl.


Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden