Praat mee over verdeling sociale huur

Publicatiedatum: 11-04-2019

Wie moet voorrang krijgen op een woning en waarom? Gescheiden mensen met kinderen? Of jongeren? En wat voor woning mag dat zijn? U bent van harte welkom uw mening te geven.

De gemiddelde inschrijfduur van een starter voor een sociale huurwoning is nu elf jaar. Wat zijn uw ideeën voor de verdeling van sociale huurwoningen in Zaanstad? Op woensdagavond 17 april kunt u meepraten over de verdeling van woonruimtes. Na een inleiding van de wethouder gaat u in groepjes in gesprek. De resultaten delen we in de grote groep.

Wanneer?
Woensdag 17 april
19.30 – 21.30 uur
(inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?
Hoofdkantoor Parteon
Dicklaanplein 1, Wormerveer

Aanmelden?
Meld u aan per e-mail via woonruimteverdelingzaanstadnl. Geef ook alstublieft aan of u iemand meeneemt. Er is plek voor zestig deelnemers.

Over het project
Gemeenten en woningcorporaties in de regio zoeken naar een nieuwe manier om woningen toe te wijzen aan mensen die dat hard nodig hebben. Het tekort aan huurwoningen lossen we hiermee niet op, maar de verdeling kan beter. In januari vulden maar liefst 24.000 mensen een vragenlijst in over dit onderwerp, deze bijeenkomst vormt een vervolg op de resultaten uit de vragenlijst.

De vernieuwing van de woonruimteverdeling is een gezamenlijk project van gemeenten en woningcorporaties in de regio, waaronder Parteon.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden