Maatschappelijke rol

Parteon is er voor iedereen die niet in staat is zelf te voorzien in woonruimte. Ook maatschappelijke instellingen bieden wij woonruimte. Vaak via ons maatschappelijk vastgoed: gebouwen die plaats bieden aan zorg en welzijn. En uiteraard heeft het milieu hierbij onze aandacht.

Samenwerking met sociaal betrokken organisaties

Voor zorgbehoevenden is het vaak lastig om passende woonruimte te vinden. Daarom verhuurt Parteon een aantal woningen aan zorgorganisaties. Hierdoor kunnen cliƫnten zelfstandig blijven wonen terwijl de nodige zorg bereikbaar is. En dat is het uiteindelijke doel van de samenwerking.

Met de volgende organisaties heeft Parteon afspraken over de samenwerking gemaakt: Leger des Heils - Odion - Brijder Stichting - RIBW - Heliomare - Blijfgroep (in samenwerking met andere corporaties).

Maatschappelijk vastgoed voor niet commercieel gebruik

Maatschappelijk vastgoed van Parteon wordt verhuurd aan non-profit organisaties met een maatschappelijk doel. Bij maatschappelijk vastgoed is er geen sprake van commerciƫle huur. Een gezondheidscentrum verhuren we wel aan een stichting, maar niet aan artsen. Parteon heeft het volgende maatschappelijk vastgoed in bezit:

Duurzaam beleid voor woningbezit en eigen organisatie

Parteon vindt het milieu belangrijk. Dat geldt in relatie tot ons woningbezit en onze eigen organisatie. Bij bouw, reparaties en onderhoudswerkzaamheden investeren wij in onze woningen zodat huurders energiezuinig kunnen wonen.
Ook in onze bedrijfsvoering zijn wij milieubewust. Nieuwe bedrijfsauto's bijvoorbeeld hebben een A-label, ons drukwerk wordt gedrukt op papier met het FSC-keurmerk.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden