Wonen zonder gas en met lage energiekosten? 
Gewoon doen!

Veilig, gezond en plezierig wonen willen we allemaal. Nu en in de toekomst. Daarom wil Parteon zo veel mogelijk woningen verduurzamen. Hoe doen we dat? Samen met klimaatorganisatie Urgenda maken we dit jaar tientallen woningen 'Opgewekt'. Dat wil zeggen: energiezuinig en aardgasvrij. 

Wat is Opgewekt Wonen?

Met Opgewekt Wonen van Parteon benut u iedere zonnestraal optimaal: u wekt namelijk energie op met uw eigen zonnepanelen. Hierdoor daalt uw energierekening en vervallen uw gasrekening en leveringskosten. Een warmtepomp verwarmt uw huis en zorgt voor warm water. Ook kookt u niet meer op gas, maar op inductie. Alle radiatoren vervangen we door energiezuinige convectoren. Dat is duurzaam én comfortabel wonen! 

Duurzamer wonen zonder extra kosten

Voor een duurzame woning betaalt u maandelijks in de servicekosten een bedrag van € 49,-. Omdat de energierekening in uw woning daalt, bent u goedkoper uit. Tijdens een keukentafelgesprek bij u thuis maken wij samen met u een berekening op maat. Duurzaam wonen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. En de verbouwing? Die kost u niets. Parteon betaalt voor de aanschaf en installatie van alle materialen en verzorgt het onderhoud. De nieuwe kookplaat op inductie krijgt u gratis van Parteon.

Interesse in Opgewekt Wonen?

Goed om te horen! Stuurt u dan een mail naar opgewektwonenparteonnl. Vermeld in de mail uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wij nemen telefonisch contact met u op en plannen samen een bezoek bij u huis in. Dan bespreken we de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden we al uw vragen. Ook kunt u onze modelwoning bezoeken. Daar kunt u de installaties bekijken en vertellen u graag meer over de aanpak en het resultaat. 
 

Deze bewoners gingen u al voor

Een woning energieneutraal en gasvrij maken in een paar dagen vraagt om hard werken. Vervelend? Bewoner Mandy vond van niet:

Ondanks dat alles op z'n kop stond, vond ik het gezellig en leerzaam.

Ontdek in onderstaande video hoe bewoner Mandy en bewoners Zilla en Age de verbouwing hebben ervaren én hoe zij zich klaarmaakten.

Bespaartips 

Energiezuinig wonen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer u bespaart op uw energie- en gasverbruik, kunnen uw woonlasten flink dalen. Zuiniger wonen is niet moeilijk: met kleine veranderingen maakt u al een behoorlijk verschil. Hier leest u een aantal bespaartips.

Handleidingen installaties Opgewekt Wonen

Koken op inductie is eigenlijk heel makkelijk.

          

Meer informatie? Klik op onderstaand informatieboekje.

Opgewekt Wonen in vier stappen

 • 1

  We vervangen uw cv-ketel voor een warmtepomp

 • 2

  Wij vervangen radiatoren in uw woning door convectoren, dat zijn speciale radiatoren.

 • 3

  We plaatsen zonnepanelen op uw dak.

 • 4

  We installeren een inductiekookplaat,
  deze krijgt u gratis.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden